raamdecoratie

Raamdecoratie

Raamdecoratie bij Deco Home

Raamdecoratie vindt zijn oorsprong als functionele oplossing in kantoren, maar is nu ook volledig ingeburgerd in het Nederlandse interieur.

Onder deze verzamelnaam vinden we een breed scala aan producten zoals rolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale, houten of verticale jaloezieën, shutters,  lamellen en plissé- en paneelgordijnen. Welk product je kiest is een kwestie van functionaliteit en vooral van smaak. Naast kunststof zijn er vele uitvoeringen als hout, stof en metaal verkrijgbaar. De keuze in kleur is nog vele malen groter en zijn er vele vormen als brede en smalle lamellen, schulpranden en zomen voorhanden.

Bij ons vind je een grote collectie van topkwaliteit van bekende merken als Luxaflex, Multisol en BeCe.

Bij onze specialisten houdt het niet op met advies over kleur en soort. Natuurlijk wordt alles naar wens professioneel opgemeten op maat gemaakt en gemonteerd. Met de interieurspecialist vind je dankzij ons grote aanbod absoluut de perfecte combinatie.

Raamdecoratie: Zo maak je je huis nóg sfeervoller

Het mooiste licht is zonlicht. Het zorgt voor sfeer in huis, het liefst ook in de herfst en winter. Daarom drie manieren om voor de juiste lichtinval in huis te zorgen. Zo wordt je huis nóg sfeervoller!

1. Laat de zon ongehinderd schijnen

Vind je het te somber in huis en zou je graag meer licht willen? Zorg er dan eerst voor dat de zonnestralen ongehinderd kunnen binnenkomen. Zet de vensterbank niet vol planten en accessoires. Ook grote, hoge, donkere meubels in de buurt van het raam maken je interieur donker.

2. Speel met zonlicht voor meer sfeer

Stijlvolle raambekleding in al zijn variaties ken je al. Nieuw is dat je met elektrische raambekleding met slechts één druk op de knop de optimale sfeer in huis creëert. Je kunt de beweging vooraf instellen, en ook handmatig met je smartphone of tablet als je de deur uit bent, maar ook met een handige afstandsbediening. Zo creëer je altijd de indruk dat er iemand thuis is. Omhoog, omlaag, tuimelen naar buiten of naar binnen, tot op de centimeter nauwkeurig.

Met dit slimme, duurzame systeem kun je jouw eigen ‘scènes’ creëren. Dit is een vooraf ingestelde positie van je raambekleding die gekoppeld is aan een bepaald moment en een bepaalde behoefte. Hiermee creëer je elk moment van de dag de perfecte sfeer. `s Avonds wil je misschien dat de raamdecoratie helemaal dicht zit, terwijl je in de ochtend rustig wilt wennen aan het licht met de raambekleding halfopen. Het systeem weet zelf wanneer de zon opkomt en weer ondergaat.

3. Laat zonlicht en kleur elkaar versterken

Alle beetjes helpen als je meer licht in huis wilt, ook de juiste kleuren. Kleuren als wit, blauw, grijs of violet weerkaatsen licht en laten een ruimte groter lijken. Natuurlijke materialen als hout, linnen en canvas brengen warmte. Warme tinten absorberen juist licht en maken de ruimte optisch kleiner maar ook gezelliger. Lichte kozijnen en een lichte vensterbank helpen ook mee.

Onze raamdecoratie merken