U bent hier: Vouwgordijnen>Vouwgordijnen
Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn helemaal van deze tijd. Vouwgordijnen zijn te versieren met ringen, een roede, schulprand schepjes of zelfs Swarovski kristallen.

Vouwgordijnen zijn tegenwoordig helemaal in. Ze zijn te versieren met onder andere ringen, een roede, schulprand schepjes of zelfs Swarovski kristallen. Deco Home heeft een zeer ruim aanbod eerste klas kwaliteits stoffen voor vouwgordijnen. Zoals luxe stoffen waar chenille garens in zijn verwerkt.

Door de vele mogelijkheden zijn vouwgordijnen in vrijwel elke ruimte in de woning te gebruiken. Voor een gefilterde lichtinval kies je een vouwgordijn met transparante stof.

Wil je dat de vouwgordijnen een verduisterende werking hebben dan laat je ze voeren. Bij Deco Home vind je een zeer groot sortiment stoffen van eerste klas kwaliteit zoals luxe stoffen waar chenille garens in zijn verwerkt. Vouwgordijnen zijn helemaal van deze tijd. Je kunt de vouwgordijnen versieren met ringen, een roede, schulprand schepjes of zelfs Swarovski kristallen. Van veel stoffen vouwgordijnen  zijn ook bijpassende gordijnen of paneelgordijnen te bestellen. Laat je informeren en inspireren in de Deco Home winkel.

Bezoek onze showroom om je te informeren en inspireren over vouwgordijnen.

BACK TO TOP