U bent hier: Raamdecoratie>Raamdecoratie
Raamdecoratie

Raamdecoratie

Raamdecoratie of zonwering voor binnen vindt zijn oorsprong als functionele oplossing in kantoren, maar is nu ook volledig ingeburgerd in het Nederlandse interieur.

Onder de verzamelnaam raamdecoratie of raambekleding vinden we een breed scala aan producten zoals rolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale of verticale jaloezieën, shutters,  lamellen en plissé- en paneelgordijnen. Welke raamdecoratie je kiest is een kwestie van functionaliteit en vooral van smaak. Naast kunststof zijn er vele uitvoeringen als hout, stof en metaal verkrijgbaar. De keuze in kleur is nog vele malen groter en zijn er vele vormen als brede en smalle lamellen, schulpranden en zomen voorhanden.

Topmerken raamdecoratie - zonwering voor binnen
Bij Deco Home vind je naast een grote collectie raamdecoratie van topkwaliteit van bekende merken als Luxaflex en Multisol, BeCe ook ons eigen dimago kwaliteitsmerk. Bij Deco Home houdt het niet op met advies over kleur en soort. Natuurlijk wordt alles naar wens professioneel opgemeten op maat gemaakt en gemonteerd.  Met je Deco Home interieurspecialist vind je dankzij ons grote aanbod absoluut de perfecte combinatie.

Bekijk ons assortiment raamdecoratie

BACK TO TOP