U bent hier: Gordijnen, de Deco Home interieurspecialist adviseert graag. Vraag direct offerte aan.>Gordijnen, de Deco Home interieurspecialist adviseert graag. Vraag direct offerte aan.
Gordijnen

Gordijnen

Het kiezen van gordijnen is een serieuze zaak, je wilt er tenslotte jarenlang plezier van hebben. De Deco Home interieurspecialist weet dat als geen ander en kan je vakkundig adviseren.

Gordijnen hebben een warme uitstraling en geven rust en stijl aan je interieur, of zorgen voor een extra accent. Maar natuurlijk zijn gordijnen naast mooi ook praktisch. Ze houden nieuwsgierige blikken van voorbijgangers buiten en beschermen je meubels tegen al te fel zonlicht. Ideaal voor als je raamdecoratie tot op de grond wenst. Veel van onze mooie stoffen zijn kamerhoog waardoor ze naadloos verwerkt kunnen worden. Het gordijn bestaat dan uit één doorlopende stof zonder naden.

Bij Deco Home heb je keuze uit een gevarieerd assortiment gordijn stoffen als katoen, linnen, velours en voile. Daarnaast zijn de stoffen verkrijgbaar in uni’s en vele gedessineerde kwaliteiten. Trendy, klassiek, landelijk of stijlvol. Voor elke smaak is er voldoende keus.

Of wat te denken van prachtige half transparanten (in betweens). Het kiezen van gordijnen is een serieuze zaak, je wilt er tenslotte jarenlang plezier van hebben. De Deco Home interieurspecialist weet dat als geen ander en kan je vakkundig adviseren. Hij heeft een grote hoeveelheid stalen in zijn winkel. Zodat je gemakkelijk de kleur en stof kunt uitzoeken die jij wilt. Voor de slaapkamer, woonkamer of elke andere ruimte. Wist je dat er ook brandvertragende stoffen zijn, niet alleen voor kantoren maar ook gewoon voor thuis.

Welke gordijnen je ook kiest, natuurlijk maken we ze (indien gewenst) helemaal voor je op maat en monteren we ze op professionele wijze.

Vind een winkel bij u in de buurt, voor meer informatie over gordijnen.

 

BACK TO TOP